Antivirové čištění a dezinfekce obchodů a kanceláří
Antivirové čištění a dezinfekce obchodu, nebo kanceláře jsou v této době nezbytné
aby vaši zákazníci a zaměstnanci byli před viry jako je COVID19 chráněni.
Nákupní vozíky, veřejné a pracovní stoly, židle a klávesnice jsou plné bakterií a virů, které mohou být potenciálně smrtící. Věděli jste, že veřejné obchody a zařízení jsou stejně nebezpečné jako veřejné toalety?
Jsme tu pro vás! Profesionální dezinfekční a úklidová služba s personálem speciálně vyškoleným k odstranění virů ve všech komerčních nebo veřejných prostorách.
Smluvte si dezinfekci ještě dnes, my zatočíme se všemi viry již zítra! Výhody spolupráce s námi:
TECHNOLOGIE
CERTIFIKACE
SPOLEHLIVOST
Zavolejte nám pro cenovou nabídku ještě dnes: +420228881178
Plán dezinfekce prostor
Pro nejvyšší účinnost a dosáhnutí uspokojivých výsledků při úklidu a dezinfekci, je nutné efektivně rozplánovat úklidy dle fází (denní, týdenní, čtrnáctidenní, měsíční).
Vybereme s vámi a naplánujeme nejvhodnější harmonogram úklidu a dezinfekce pro vaši restauraci a všech povrchů a zařízení tak, aby bylo vždy připravené čisté a vydezinfikované.
Námi osvědčený plán úklidu a dezinfekce nám umožňuje mít pod kontrolou položky, které byly již vyčištěny a upozorní nás na ty, na které je nutno se zaměřit, nebo které byly náhodou opomenuté.
JAK ANTIVIROVĚ ČIŠTÍME A DEZINFIKUJEME?
Užíváme ultramist mlhovinu s nano efektem (přístroje Bactakleen Ultramist), která se dostane do každé skulinky, i do hloubky klimatizačního systému a vyplní celý prostor. Je netoxická a neškodí zdraví! Zničí 99,9% bakterií, virů a plísní v místnosti a zabrání přenosu onemocnění až na 8 týdnů!
Bactashield sprejový postřik (značka Bactakleen) vytvoří ochranný antibakteriální štít na povrchu, kam ho nastříkáte – na pracovní desky stolů, židle, kliky dveří, vodovodní kohoutky, madla nákupních vozíků, hračky v dětském koutku,…a při kontaktu s bakteriemi je zničí, tak snižuje možnost přenosu infekcí na další osoby. Dlouhodobý efekt až 3 měsíce!
Odour killer (značka Bactakleen) odstraní pachy po jídle, zvířatech, cigaretách, chemických látkách – nepřekryje je vůní, ale díky atomizaci zničí zdroj zápachu a příjemně voní po zeleném čaji. Vhodný do šaten, bot, toalet, kuchyní.
Spolu s vámi stanovíme frekvenci úklidu a dezinfekce dle následujícího postupu:
- Harmonogram úklidu a dezinfekce
- Typy úklidových a dezinfekčních prostředků
- Postup a metodologie úklidu
- Bezpečnostní opatření
Objednejte si úklid ještě dnes !
FAQ
Jaký je rozdíl mezi úklidem a dezinfekcí?
Úklid je definován jako odstranění nečistot, zbytků potravin, mastnoty a jiných nežádoucích látek. Tento typ úklidu vyžaduje teplou vodu a účinné čistící prostředky. Takové čištění odstraní nečistoty, ale není dostatečný pro eliminaci všech patogenů.
Dezinfekční čištění výrazně sníží počet mikroorganismů a virů pomocí chemických látek a / nebo fyzikálních metod na úroveň, která neohrozí bezpečnost, ani kvalitu potravin. V potravinářském průmyslu se toto čištění provádí obvykle užitím chemických přípravků (dezinfekční prostředky určené pro použití v potravinářství), nebo teplem (horká voda nad 82°C nebo pára).
Jaké přípravky používáme pro úklid a dezinfekci?
Chemické čisticí prostředky a mýdla používáme k odstraňování mastnoty, nečistot a zbytků potravin. Pomáhají nám čistit tím, že rozpouští a odstraňují kontaminaci a udržují ji v roztoku. Nejsou však určeny k eliminaci patogenů a virů.
Chemické dezinfekční prostředky snižují počet patogenů (choroboplodných zárodků) na bezpečnou úroveň. Nejsou určeny k čištění povrchů, proto je nutné před použitím dezinfekčního prostředku povrchy očistit a zbavit mastnoty, nečistot a zbytků potravin. Pokud není povrch před dezinfekčním zásahem řádně vyčištěn, mohou být patogeny zachyceny ve vrstvách pod ním a přežít dezinfekční fázi.
Sanitizátory jsou výrobky typu dva v jednom, které působí jako detergent i dezinfekční prostředek. Některé jsou vhodné pouze v případě, že povrchy vyžadují lehké čištění a nejsou silně znečištěny.
Co potřebujeme k čištění a dezinfekci?
Ne všechny povrchy a zařízení musí být dezinfikovány. Důraz by měl být kladen na dezinfekci povrchů a zařízení přicházející do kontaktu s jídlem nebo rukou. Tím se zabrání křížové kontaminaci patogenů na potraviny. Nutná je dezinfekce pracovních ploch, prkének, nožů, kráječů a jiných elektrických spotřebičů, klik u dveří, kliky chladniček, vypínače, kohoutky a umyvadla.
Jak provádět úklid a dezinfekci?
Kontaktujte nás

Objednejte si úklid, či důkladnou dezinfekci ještě dnes
info@korona-uklid.cz
Ostrovní 126/30, Praha 1, 110 00