+420 228 881 178 info@korona-uklid.cz

Antivirové čištění a dezinfekce obchodů a kanceláří

Antivirové čištění a dezinfekce obchodu, nebo kanceláře jsou v této době nezbytné

aby vaši zákazníci a zaměstnanci byli před viry jako je COVID19 chráněni.

Nákupní vozíky, veřejné a pracovní stoly, židle a klávesnice jsou plné bakterií a virů, které mohou být potenciálně smrtící. Věděli jste, že veřejné obchody a zařízení jsou stejně nebezpečné jako veřejné toalety?
Jsme tu pro vás! Profesionální dezinfekční a úklidová služba s personálem speciálně vyškoleným k odstranění virů ve všech komerčních nebo veřejných prostorách.

Smluvte si dezinfekci ještě dnes, my zatočíme se všemi viry již zítra! Výhody spolupráce s námi:

R

TECHNOLOGIE

Pro dezinfekci prostor využíváme unikátními technologie s nejvyšší účinností, v námi vyčištěných prostorách tak nehrozí žádné biologické riziko.
R

CERTIFIKACE

K odborné dezinfekci prostor máme používáme certifikované přístroje a všechny procesy jsou v souladu s nejpřísnějšími hygienickými normami ČR.
R

SPOLEHLIVOST

Díky dlouholetým zkušenostem v tomto oboru, si můžete být jisti, že váše kancelář, nebo prodejna bude co nejkvalitněji vyčištěna a vydezinfikována.

Zavolejte nám pro cenovou nabídku ještě dnes: +420228881178

Plán dezinfekce prostor

Pro nejvyšší účinnost a dosáhnutí uspokojivých výsledků při úklidu a dezinfekci, je nutné efektivně rozplánovat úklidy dle fází (denní, týdenní, čtrnáctidenní, měsíční).
Vybereme s vámi a naplánujeme nejvhodnější harmonogram úklidu a dezinfekce pro vaši restauraci a všech povrchů a zařízení tak, aby bylo vždy připravené čisté a vydezinfikované.

Námi osvědčený plán úklidu a dezinfekce nám umožňuje mít pod kontrolou položky, které byly již vyčištěny a upozorní nás na ty, na které je nutno se zaměřit, nebo které byly náhodou opomenuté.

JAK ANTIVIROVĚ ČIŠTÍME A DEZINFIKUJEME?

Užíváme ultramist mlhovinu s nano efektem (přístroje Bactakleen Ultramist), která se dostane do každé skulinky, i do hloubky klimatizačního systému a vyplní celý prostor. Je netoxická a neškodí zdraví! Zničí 99,9% bakterií, virů a plísní v místnosti a zabrání přenosu onemocnění až na 8 týdnů!

Bactashield sprejový postřik (značka Bactakleen) vytvoří ochranný antibakteriální štít na povrchu, kam ho nastříkáte – na pracovní desky stolů, židle, kliky dveří, vodovodní kohoutky, madla nákupních vozíků, hračky v dětském koutku,…a při kontaktu s bakteriemi je zničí, tak snižuje možnost přenosu infekcí na další osoby. Dlouhodobý efekt až 3 měsíce!

Odour killer (značka Bactakleen) odstraní pachy po jídle, zvířatech, cigaretách, chemických látkách – nepřekryje je vůní, ale díky atomizaci zničí zdroj zápachu a příjemně voní po zeleném čaji. Vhodný do šaten, bot, toalet, kuchyní.

Spolu s vámi stanovíme frekvenci úklidu a dezinfekce dle následujícího postupu:

  • Harmonogram úklidu a dezinfekce
  • Typy úklidových a dezinfekčních prostředků
  • Postup a metodologie úklidu
  • Bezpečnostní opatření

Objednejte si úklid ještě dnes !

FAQ

Jaký je rozdíl mezi úklidem a dezinfekcí?

Úklid je definován jako odstranění nečistot, zbytků potravin, mastnoty a jiných nežádoucích látek. Tento typ úklidu vyžaduje teplou vodu a účinné čistící prostředky. Takové čištění odstraní nečistoty, ale není dostatečný pro eliminaci všech patogenů.

Dezinfekční čištění výrazně sníží počet mikroorganismů a virů pomocí chemických látek a / nebo fyzikálních metod na úroveň, která neohrozí bezpečnost, ani kvalitu potravin. V potravinářském průmyslu se toto čištění provádí obvykle užitím chemických přípravků (dezinfekční prostředky určené pro použití v potravinářství), nebo teplem (horká voda nad 82°C nebo pára).

Jaké přípravky používáme pro úklid a dezinfekci?
Na různé druhy úklidu a dezinfekčního čištění používáme ty nejmodernější certifikované přípravky.

Chemické čisticí prostředky a mýdla používáme k odstraňování mastnoty, nečistot a zbytků potravin. Pomáhají nám čistit tím, že rozpouští a odstraňují kontaminaci a udržují ji v roztoku. Nejsou však určeny k eliminaci patogenů a virů.

Chemické dezinfekční prostředky snižují počet patogenů (choroboplodných zárodků) na bezpečnou úroveň. Nejsou určeny k čištění povrchů, proto je nutné před použitím dezinfekčního prostředku povrchy očistit a zbavit mastnoty, nečistot a zbytků potravin. Pokud není povrch před dezinfekčním zásahem řádně vyčištěn, mohou být patogeny zachyceny ve vrstvách pod ním a přežít dezinfekční fázi.

Sanitizátory jsou výrobky typu dva v jednom, které působí jako detergent i dezinfekční prostředek. Některé jsou vhodné pouze v případě, že povrchy vyžadují lehké čištění a nejsou silně znečištěny.

Co potřebujeme k čištění a dezinfekci?
Veškeré zařízení a povrchy v restauraci musí být udržovány v čistotě a některé (například ty, které jsou v přímém kontaktu s potravinami) vyžadují také další dezinfekci. Je třeba si interně určit frekvenci těchto úkonů tak, aby se staly nedílnou součástí chodu restaurace.

Ne všechny povrchy a zařízení musí být dezinfikovány. Důraz by měl být kladen na dezinfekci povrchů a zařízení přicházející do kontaktu s jídlem nebo rukou. Tím se zabrání křížové kontaminaci patogenů na potraviny. Nutná je dezinfekce pracovních ploch, prkének, nožů, kráječů a jiných elektrických spotřebičů, klik u dveří, kliky chladniček, vypínače, kohoutky a umyvadla.

Jak provádět úklid a dezinfekci?
Před úklidem a dezinfekcí je nutné provést přípravu čisticích materiálů, obléknout si ochranný oděv, očistit povrchy a zbavit se zjevné kontaminace. Musí být umožněn přístup ke všem částem zařízení, které vyžaduje pozornost. Zařízení a povrchy jsou poté čištěny a dezinfikovány dle pokynů plánu čištění.

Kontaktujte nás

Please enter your email, so we can follow up with you.

Objednejte si úklid, či důkladnou dezinfekci ještě dnes

+420 228 881 178

info@korona-uklid.cz

Ostrovní 126/30, Praha 1, 110 00

Pin It on Pinterest